«Something to live for» på Romerike Storbandfestival lørdag 22.sept kl 20:30 i Stjernesalen

med Ingen kommentarer

Prime Time Orchestra kommer nå tilbake til Romerike Storbandfestival etter 4 år og har med seg sin gode venn igjennom mange år, trompeteren og crooneren Peter Asplund fra Stockholm.

”Å finne noe å leve for, det er det som holder et menneske i live.” Jazzartisten Peter Asplund er nært bundet til American Songbook, jazz, dynamikk, drama og klassiske underholdning. Med utdraget fra showet ”Something to live for” som opprinnelig ble gjort sammen med Isabella Lundgren, tas publikum med på en reise fylt med alt fra gripende balladetolkninger og gjennomtenkt resonnement om livet, til rykende varm, het og energisk swing, og en stor porsjon av humor.

Flere av arrangementene som blir presentert er også komponert av Peter Asplund og vi presentere også flere av orkesterets egne solister. Arrangementene er skrevet av Magnus Blom, Magnus Lindgren, Mats Hålling og Klaus Lindquist.

I mange år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer et nytt show til Norge og en spesial konsert til Romerike Storbandfestival. Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storband musikken

Prime Time Orchestra fra Sandvika er et av Norges ledende storband og har spesielt utmerket seg som et prosjekt- og konsertorkestre, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske artister og solister.
I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semiprofesjonelle musikere. Orkesterets fast musikalsk leder de siste årene er Per Gjermund Storrø.
Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund, Margareta Bengtson (Sverige), Isabella Lundgren (Sverige) og musikalsk ledere som Mats Hålling (Sverige) salsapianist Sverre Indris Joner, og den siste nye jazzstjernen, samtidskomponist og pianist Kathrine Windfeld (Danmark) har alle vært flotte musikalske opplevelser.

Prime Time Orchestra er fra 2015 til
2019 utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.
Arrangementet er støttet av Norsk Jazz Forum.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.