Prime Time sommer show (20% rabatt frem til 17.mai)

med Ingen kommentarer

Prime Time SommerShow i BAKgården 2018 i Sandvika lørdag 2. juni kommer på 7. året på rad, og fortsetter som stor suksess for vårt publikum. SommerShowet tar sikte på å servere det danseglade publikummet allsidig klassisk sommermusikk, med 20 låter i over 2 timer. En fusjon mellom mer moderne funk, soul og diskomusikk, og gamle klassikere fra 70- og 80- tallet, perfekt egnet for en utendørs scene på en solfylt junikveld. Vi gjentar som tidligere år med fullt storband og tre av Norges beste westcoast vokalister kjent fra MGP, Beat for Beat og The Voice: Christin Bastiansen, Håvard Gryting, Frode Vassel. Dessuten er de lovende talentene Johanna Dahl Bryne og rapperen Endre Gryting med.
De fire siste årene har det kommet over 200 publikummere i BAKgården og hørte på og danset til natten kommer. I forfjor var nesten 350 innom, som var ny rekord.

Kjøp rabatterte billetter på denne lenken her:

https://primetime.ticketco.events/no/nb/e/prime_time_sommershow_i_bakgaarden

På arrangementsdagen lørdag 2. juni kan Cover Charge kjøpes ved porten til BAKgården fra kl 18:30 og alle gjester som reserverer bord på terrassen til Caspar må kjøpe CC ved inngang for kr 250,-, eller kjøpe på forhåndssalget.

Vi lover mange nye fengende og dansbare låter med våre fantastiske vokalister. Her blir det dans i de sene timer til fengende låter du kjenner fra -70 og -80 tallet og fram til dagens poplåter.

God mat og godt drikke kan kjøpes fra Restaurant Caspar. Så vær ekstra tidlig ute med å reservere bord på terrassen og i BAKgården fra kl 19:00. Kontakt Monica Bølgen på 67548233 eller
gå inn på nettsiden Restaurantcaspar.no og registrer bordbestilling (øverst til høyre).

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.