James Morrison til Norge!

med Ingen kommentarer

Australske James Morrison er et fenomen. Han spiller ikke bare trompet, men også piano, saksofon, kontrabass og flere messinginstrumenter, hovedsakelig trombone. Han veksler mellom rene jazzopptredener med de mer showfokuserte, han har fremført sitt eget verk med Tonkünstler-orkesteret i Wien, besøkt Berlinfilharmonien og blitt invitert til Det hvite hus av tidligere president Barack Obama. Han har spilt med storheter som Dizzy Gillespie, Ray Charles og B.B. King.

James Morrison har spilt inn rundt 20 album siden debuten i 1984. I tillegg til å gi ut plater og turnere verden rundt, skriver han filmmusikk og er en verdsatt pedagog og kunstnerisk leder for Queensland Music Festival i Australia (hvor han dirigerte «verdens største orkester» med over 7000 musikere).

På spørsmål om det virkelig er noe igjen som han ikke allerede har gjort, så svarer Morrison vanligvis: «Dette er bare oppvarmingen.»

Nå har du muligheten til å få med deg denne legenden, enten i Sandvika, Skien eller i Oslo. Helgen 13.-15.oktober kommer han hit og spiller med Prime Time Orchestra! Vi er også så heldige å få med oss Tarjei Grimsby som gjesteartist, så her er det bare å spenne seg fast for en helaften med knall musikk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.