Skuespillere – sangere – sambygdinger – og samboere!

For første gang deler Ida Holten Worsøe og Håvard Bakke scene en hel kveld, og når de sammen med Prime Time Orchestra dykker ned i sine svært forskjellige musikalske bakgrunner er det duket for en meget variert og underholdende kveld i Sandvika Teater.

Ida Holten Worsøe er utdannet ved musikallinjen på Teaterhøyskolen i Gôteborg 2002-2005. Fra 2005-2012 var hun fast ansatt ved Hålogaland Teater i Tromsø, der hun frontet flere forestillinger som Roxie Hart i Chicago, Laura Isaksen i Bør Børson, og i Monica Zetterlund hyllesten «A Lady Called Sven». Sistnevnte forestilling turnerer hun med fremdeles. Ida ble Heddanominert i 2006 for beste birolle og og året etter også for beste hovedrolle som Sally Bowles i Cabaret.

Som frilanser har hun bl.a medvirket i den portugisiske spillefilmen “A Morte de Carlos Gardel”, forestillingen « I morgen var jeg alltid en løve» og Eggum/Sivertsen musikalen «Ta meg med» og Øystein Sunde musikalen “Det året det var så bratt” Hun har også vært ansatt ved Det Norske Teatret, Oslo Nye Teater, Agder Teater og Teater Innlandet.

Hun er for tiden bl.a aktuell i forestillingen «Grensen» med Jo Strømgren Kompani, som er på Nordatlantisk turné vår 2015.

Håvard Bakke har allerede rukket å opparbeide seg 25 år som skuespiller og sanger siden debuten med ”Døden på Oslo S” i 1990. Han har spilt i flere filmer, samt tv-serier som ”Hotel Cæsar” og ”HJEM”. På scenen har han medvirket i en rekke produksjoner som f.eks ”I Blanke Messingen”, ”We Will Rock You” og ”Spamalot”. Håvard er en av landets mest brukte skuespillere på dubbing av tegnefilm, innlesing av lydbøker og voiceover, og han platedebuterte i 2007 med bandet MONOMANIA. De yngste kjenner ham best som Langemann i Kaptein Sabeltann-universet, og han er frontfigur og bandleder i hjertebarnet ”COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen”. Han var sist aktuell med monologen ”Willie Nelson kjente mor mi” skrevet av Knut Nærum, som han turnerte med i Hedmark og Oppland i februar og mars.

Musikalsk leder: Lars Erik Gudim, ansatt i Forsvarets Musikk, er komponist, arrangør og orkesterleder.

Servering i Foajeen før forestilling og i pausen.

Arrangører: Prime Time Orchestra og Worsøe/Bakke,

  • Dato: 15.05.2015
  • Sted: Sandvika Teater