Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Something To Live For

14. mai @ 14:00 - 16:30

kr280

«Something to live for»
Å finne noe å leve for, det er det som holder et menneske i live.

Peter Asplund, Isabella Lundgren (Stockholm SV) og Prime Time Orchestra (Sandvika NO)< /div>

Hver enkelt person definerer meningen med livet på sin måte. All kunst har evnen til å tolke og uttrykke meningen med livet, og kunstnerne er de som viser ulike former. Jazzartistene Isabella Lundgren og Peter Asplund er nært bundet til American Songbook, jazz, dynamikk, drama og klassiske underholdning. Med dette showet ”Something to live for” tas publikum med på en reise fylt med alt fra åndesløst gripende balladetolkninger og gjennomtenkt resonnement om livet, til rykende varm, het og energisk swing, og en stor porsjon av humor.

I mange år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer et nytt show til Norge og Asker Jazzklubb. Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storband musikken

Isabella Lundgren ble i 2015 den årlige vinneren av Orkesterjournalen Award for beste jazz album, Gyllene Skivan ”Somehow life got in the way” . En utmerkelse hun delte med Daniel Karlsson Trio og albumet ”Fusion for fish”. Isabella Lundgren har, selvfølgelig, på ganske kort tid gjort en formidabel karriere og kan nå betraktes som en av Sveriges største og mest personlige, jazzvokalister. Isabella Lundgren har også blitt kåret til årets musiker av P2 Jazzkatten. Hun tar seg av egna original komposisjoner, musikk fra den amerikanske sangboken og med bluesen fast i røttene.

Billetter kan kjøpes i døra også for kr 280 (+ bill avg.)
Prime Time Orchestra fra Sandvika er et av Norges ledende storband.
Arrangør: Prime Time Orchestra & Lancelot AS

Detaljer

Dato:
14. mai
Tid
14:00 - 16:30
Kostnad:
kr280

Arrangør

Lancelot AS og Prime Time Orchestra

Sted

Lancelot
Torvveien 12
Asker, 1383
+ Google-kart
Hjemmeside:
http://askerjazz.no