Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Prime Time Orchestra 35 års jubileum med gode venner

29. oktober 2016 @ 19:30 - 21:30

Prime Time Orchestra 30-årsjubileum

Prime Time Orchestra inviterer til 35 års jubileumskonsert med gode venner
*Bigband fra Count Basie til Latin Dream*

Våre gjester er:

  • Lill Lindfors
  • Peter Asplund
  • Isabella Lundgren
  • Tarjei Grimsby

og flere hemmelige gjester fra Norge

Prime Time Orchestra fra Sandvika inviterer til jubileumskonsert for å feire sitt 35-års jubileum med gode venner og har valgt å trekke frem høydepunkter fra de siste 10 årene av orkesterets musikalske karriere, med høydepunkter fra internasjonale og norske artister innen forskjellige sjangere. Vi presenterer et variert program med bigband swing fra Count Basie til Brasiliansk samba, med original nyskrevet storbandjazz, musikal, og tangorytmer.

Konserten vil inkludere en utvidet storbandbesetning med en profesjonell strykekvartett, perkusjonister og melodisk slagverk, i tillegg til orkesterets egen besetning.

Prime Time Orchestra vil i jubileumsåret 2016 og i hele 2017 fremføre mange konserter i Sandvika, Oslo og andre kulturbyer i Sør-Norge.

Prime Time Orchestra ble startet i 1981 og har utmerker seg som et av Norges beste prosjekt- og konsertorkestre, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister.

I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semiprofesjonelle musikere. Orkesterets fast musikalsk leder de siste årene er Tarjei Grimsby, allsidig trombonist og ansatt i Det Norske Blåseensemble, samt forskjellige prosjekt dirigenter.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter.

De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund, Margareta Bengtson (Sverige), Isabella Lundgren (Sverige) og musikalsk ledere som Mats Hålling (Sverige) salsapianist Sverre Indris Joner, og samtidskomponist og gitarist Jono El Grande, har alle vært flotte musikalske opplevelser.

Prime Time Orchestra er utnevnt til et av Bærums Kommunes Kulturfyrtårn fra 2015.

Konserten støttes av Bærum Kommune.

Billetter

Detaljer

Dato:
29. oktober 2016
Tid
19:30 - 21:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
bit.ly/primetime35

Sted

Bærum Kulturhus
Claude Monets alle 27
Sandvika, 1338
+ Google-kart