Prime Time sommer show (20% rabatt frem til 17.mai)

med Ingen kommentarer

 

Vi gjentar den store festen og suksessen fra første lørdag i juni de siste fem årene i BAKgården i Sandvika og kjører på med fullt storband og 3 av Norges beste Westcoast vokalister kjent fra MGP, «Beat for Beat» og «The Voice»: Christin Bastiansen, Håvard Gryting, og Frode Vassel fra «The Show must go on». Dessuten kommer våre to meget spennende og lovende unge vokalister Johanna Dahl Bryne og rapperen Endre Gryting

Dette showet er allerede en tradisjon og er alltid første lørdag i juni hvert år, og mange har for lengst reservert bord på terrassen i BAKgården for juni 2017.

Vi gleder oss enormt!

De fire siste årene har det kommet over over 200 publikummere i BAKgården og i 2016 sprengte vi grensene og det kom 350 gjester på showet for å nyte musikken og danse i de sene timer. Vi forventer nå at det blir samme publikumsrekord i år.

Vi lover mange nye fengende og dansbare låter med våre fantastiske vokalister. Her blir det dans i de sene timer til fengende låter du kjenner fra -70 og -80 tallet og fram til dagens poplåter.

God mat og godt drikke kan kjøpes fra Restaurant Caspar. Så vær ekstra tidlig ute med å reservere bord på terrassen og i BAKgården fra kl 19:00. Kontakt Monica Bølgen på 67548233 eller
gå inn på nettsiden Restaurantcaspar.no og registrer bordbestilling (øverst til høyre).

Forhåndssalg av billetter/ Cover Charge vil bli tilgjengelig på billettportalen og i billettluka i Bærum Kulturhus når kulturprogrammet slippes ut mai måned.

På arrangementsdagen lørdag 3. juni kan Cover Charge kjøpes ved porten til BAKgården og for alle gjester som reserverer bord på terrassen må kjøpe CC ved inngang for kr 250,- eller kjøpe på forhåndssalget.

Billetter vil i år også kunne kjøpes kontant, via VIPPS eller via mobilappen mCash og bankterminaler fra kl 18:30 før showet starter.

For å kjøpe billetter via mobilappen mCash: last ned appen til din smarttelefon, registrer deg med betalingsinformasjon i appen, velg «kjøp», ta bilde av denne QR-koden med appen og fullfør betalingen i appen. Husk å ta med telefonen hvis du kjøper billett med mCash

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.